Gisen Candy såååå söt..

Rasmus vill ha denna söta sak.. Men tyvärr så tillhör den hans Farbror Rille..


♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Ett annat STORT ögonblick var när jag klarade uppkörningen. Satt fasen o lipade i bilen. Hela jag skakade, det var den 27 april 2010. O den 7 maj klarade jag äntligen teorin efter 3 försöket på pricken 52 poäng.

Trodde aldrig att jag skulle sitta med ett körkort, tack vare min älskling. Jag va nära på att ge upp 100 ggr under den tiden jag höll på med det. Kändes som ja hållt på med det i flera år så lång tid tog det i huvudet. Men om man tänker efter så tog det inte så lång tid. Började den 18 februari o avlutade på körskolan den 27 april. Så ungerfär 2 månader, o jag säger det va 2 månader utav helvete..
Men det va la för jag höll på så intensivt.


5 dagars lista..

♥ Dag 16 – Min första kyss.
Det måste va Mickael Wallinder som jag fick den av!!

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
Mitt favoritminne är när jag o Tommy förlovade oss. Jag satt o tjurade i soffan o han satt ute på balkongen o rökte o till slut kom han in o satte sig nedanför soffan o frågade om jag ville förlova sig o bli hans.

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Det var förra året när jag fyllde 25, då hade vi en stor födelsedagsfest o alla mina närmsta vänner kom för att fira mig.

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
Det jag ångra mest är att jag gjorde mig osams med en toppen tjej för ungerfär 2 år sedan, o det verkar som det ej gå att reparera, men det är la ödet, asså att vi inte ska vara vänner, för om det var så att vi skulle vart vänner så hade vi vart det vi detta laget.

♥ Dag 20 – Den här månaden.
Denna månad är ju tyvärr slut, men har ju hänt en massa skoj.. Så under dom sista dagarna denna månad ska jag ta vara på. För det är ju dom sista dagarna detta år.

Kort vecka.

Japps då är julen över för i år.. Min jul har varit jätte bra. Fick bara stora klappar i år typ hehehe. En tvättmaskin o en damsugare. Det skulle ta 10 dar igentligen att få hem tvättmaskinen men den kom igår wwwiiieeee :) Är rätt skönt att ha en ny. Den gamla ska min syrra få. Hon behöver nog den mer än soptippen.

Vi hade julen hemma i år, va så mysigt så. Tommys bröder,mamma, o hans kusiner var här. Tommys ena bror har ju skaffat en liten amstaff valp som Rasmus blev helt förälskad i, han som brukar vara livrädd för andra hundar satt o gosade i soffan med den. Men den va ljuvligt söt. Va nästan så man ville behålla den själv.

Nu har arbetsveckan börjat lr den korta arbetsveckan, bara 2 arbetsdagar kvar sen är de helg igen.. o på söndag börjar min heltid så nu slipper ja komma hem 01.50 o istället kommer jag komma hem strax efter 22.30 så skönt så, känn aatt man har ett liv, det ända sura är la att jag måste börjar jobba söndagar igen.

Nähe nu är de dags att fixa till mig lite o kanske hinner man ta en sväng om med den nya damsugaren oxå.

Torsdag ♥

Äntligen torsdag o snart helg o jul!!
Ska städa lite idag så de är fint här tills imon *städa varje dag, bli så med hund*. O så har jag satt Tommy på att slå in alla paket som vi inte har börjat med, så jag lär hitta honom på vardags golvet när ja kommer hem ifrån jobbet, sitta o svära över tejpen lr nåt annat, lr så reser han sig upp o säger jaha va bra att du kom nu,då kan du ju ta över. Bli inte förvånad om han gör det i sista minuten heller. Och så ska han få göra julskinkan med hahaha *stackarn*. Men blir ju så här bara för ja måste jobba idag. Förra året o dom andra åren så har vi fått vara lediga dagen innan jul, men icke i år.
Men rätt skön arbetsdag idag börjar vid 17.00 o gå av vid 22.00..

Nähe nu är det dags att börja här hemma o man ska bli klar innan Tommy kommer hem, han slutar tidigare idag o här sitter ja med pjyamas o håret ståendes åt alla håll o kanter, nej inte riktigt så men när på.

Så tjingeling♥

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Mina drömmar är att få starta eget. Ett eget hunddagis, det är min stora dröm. Men för att det ska gå så måste ja plugga ekonomi,plus att ja måste spara ihop en budget så det se bra ut på banken hehe, så denna dröm får jag varsamt stoppa undan ett tag. Men ja ska banne mig öppna eget i detta liv.

40 min

Jaha bara 40 min kvar tills man ska bege sig till jobbet, sista dagen jag jobbar till 0.30  denna vecka. Sen är det bara måndag,tisdag o onsdag nästa vecka o sen slipper jag jobba dessa tider..

Supernöjd!!

Tack snälla systeryster http://mariaandersen.blogg.se/ för du fixat min blogg igen.. ♥
Snart dags att fixa maten, idag blir det lax,ris o nån kall sås till *mummmmmma*. Rasmus får vanlig fisk, visst gillar han lax men han gillar ströbakad torskfile mera.

Usch nu börjar håret bli jobbigt få stå i 1 timma o platta det nu. Men det gör mkt med vilket schampo jag använder m,m. Nu måste ja använda ett schampo som inte skyddar hårfärgen så dom mörka pigmenten försvinner ur håret o det gör det snabbt, men usch vilken färg man börjar få. O vi ska ju inte tala om sicken utväx jag har. Men måste hålla på såhär i 2-3 månader så slingorna bli i jämn färg.
Fundera på att dra i ljusbrun hårfärg men då kanske ja sabba allt som ja lyckats med. Nu ha jag ju lyckats att inte färga håret på nästan 3 månader så varför förstöra allt nu. Vi få se hur det bli. Folk undrar la säkert varför jag gå runt med min fina ljusa utväx i det bruna hår som jag har. Men nu vet alla varför..

Sitter o lyssna på Lene marlin - Flown Away helt underbar låt. Men lite dyster är den allt. http://www.youtube.com/watch?v=D047d5Fv4ZU Vet inte hur man lägger in youtubefönster här nån som vet som vill tala om det för mig?!? Skulle vara snällt. Men här är låten iallafall, lyssna o njut..
Ska väl igentligen lyssna på fina jul låtar men tyvärr jag är inte sån av mig, kanske kan göra det imon medans jag julstäda det sista innan julafton.

Vill att Maria o Micke o barnen ska komma ner över jul,men förstår att dom ska fira den med Mickes släkt, får hoppas dom kommer ner nåt i mellandagarna, det återstå o se. Är ju inte så mkt lediga dagar i år.

Nähe nu ska ja börja städa o fixa maten lite.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Ja va har jag på mig idag hehehe, leggins o en lång rosa tröja. Men om några timmar åker dom blå kläderna på som vanligt.

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Hmm ja vad ska man skriva om denna vecka då?!? Vi som har hunnit så långt in i den hehehe lr inte.
Denna vecka är det jobb som står på schemat, o innan jobbet ska ja inte hitta på allt för mkt. På fredag är det ju julafton det vet la alla redan hehe. Då vet jag nog va alla gör, jo dom fira förstås julen.

4 dagar kvar!

Jaha då har det hunnit bli tisdag.. Hoppas dagen går lika fort som igår!! Då är det bara knappt 4 dagar kvar till julafton, o snart går jag över till mina andra tider, ska bli skönt att komma hem i normal tid igen o slippa sova bort halva dagen.
Visst sjutton är det skönt att sova men som sagt man missa ju allt.

Börjar bli förkyld igen lr mera kanske man ska säga, usch hatar att vara förkyld. Bara det inte sätter sig på halsen igen, som föra veckan. Va ganska hes då. O snälla jag vill inte ha tillbaka hostan.

Nu är det tänkt att ja ska in o ta ett bad så tjing!

Kreta!! :)

Hit kanske vi åker i sommar :)

Måndag!

Usch alltid lika tråkigt måndagar.
Ny arbetsvecka o allt. Men nu är det bara 5 dagar kvar till julafton.. Rasmus är julasjuk, det ända man få höra här hemma är
Rasmus: Mamma när e det jul,när kommer tomten.
Jag:Snart är det julafton inte sålänge kvar nu.
Rasmus: Så säger du ju hel tiden..
Men jag få denna fråga varje dag typ tusen gången per dag med. Så inte konstigt att han få höra samma sak hela tiden.

I helgen så har vi satt upp julgranen, var o köpte en gran i fredags, så nu luktar det gran i hela huset. O jag som är förkyld, min näsa är såååååååååååååååå känslig så det jag gör om dagarna är att nyser konstant.
 
Nu ska ja fixa den nya msn:en.

♥ Dag 12 – I min handväska.

Hahaha har alltid haft för mkt grejer i min handväska,men har dragit ner en hel de :)

Jag har allt där.
Hemnycklar,bilnycklar,plånbok,körkort,lite smink,parfym,halstabletter, alltid lite saker till rasmus.

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag hoppar dag 9 o 10.

Jaha min syskon då..

Robert: Bor i sthlm med sin sambo Lotta.  Saknar väldigt mkt , träffas ej så mkt.

Jonas: Bor här i jkpg med sin sambo Malin o dom väntar sitt första gemensamma barn tillsammans som är beräknat till nån gång i juni.. Kul att Rasmus ska få en liten kusin till.

Maria (Tvillingsyster) Bor i södertälje :( Med sin fina familj som består av hennes man Micke, bonusdotter Denize o lilla plutten Cevin o hundarna såklart.

Design!!

Ja det kommer det kanske ploppa upp under kvällen.. Det är min älskade syster som ska hjälpa mig med det, eftersom jag inte kan ett skit om att göra en massa koder m,m.

Kika gärna in på hennes sida..

http://mariaandersen.blogg.se/

GOD JUL O GOTT NYTT ÅR!


ÖNSKAR RASMUS


Helg! Julklappar! Julgran o bak!

Snart är det helg! Det ska bli så skönt. Imon ska ja o Tommy ut o köpa dom sista julklapparna. Gubben min är ledig imon *skönt för han*. O pluttisen är ledig med, men han ska få vara hos sin gammelfarmor o gammelfarfar medan vi handla julklapparna. O sen det stora ögonblicket för Rasmus är när vi ska åka o köpa julgranen. Han o Pappa ska få pynta den i år för ja ska vila under denna helg, så mkt jag kan i allafall.
Vill ju inte vara sjuk när julafton kommer, ha ganska mkt att stå i, med all mat m,m.
Det bli jul här hemma i år wwwiiieee älskar verkligen det, så mysigt.
Ska baka det sista i helgen o det är lussekatter o knäck. Hmm måste upp tidigt imon, har lovat att baka en chokladpaj till gammelfarmor o gammelfarfar. Aja ja få se, då måste gubben åka ner till affären o köpa lite som saknas till det.

Jag har kommit in en baknoja igen.

Nähe nu ska ja fixa till mig innan jag ska hämta Rasmus..


♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Det finaste ögonblick i mitt liv är när Rasmus föddes. Det ögonblick kan jag aldrig få ut ur mitt huvud.
Saknar den tiden när Rasmus va en liten plutt, han bara låg i famnen o jollrade lr sov. När man kunde vagga han till söms utan några som helst problem, det kan man ju inte göra nu hahaha, lite för stor o alldeles för klumpigt att göra det..

Sen har jag ett ögonblick till o det är när Tommy frågade om jag ville förlova mig med honom. Men vilket humör jag va på innan hahahaha, tjurig o dan. O sen ha ja de ögonblick när jag fick ett sms av honom på julafton när ja va påväg ner till min mormor, det va första gången han skrev *Jag älskar dig*. O senare under julaftonkvällen så bestämde vi oss för att vi va tillsammans. Så vår årsdag är på julafton.

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag kan säga att jag inte har nån bästa vän!! Jag har 3 st som jag älskar, vill inte favoritesera nån..

Samira: L♥ve Y♥..
Edita: L♥ve Y♥..
Mia U: L♥ve Y♥..

Jo min syster är min allra bästa vän o så kommer det alltid vara, älskar henne över allt annat.. L♥ve Y♥..


Grattis !!

Japp fyller 26 år idag.. Grattis till mig själv..
Tråkigt nog är jag sjuk.


♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag började 06.00 idag, då vara det dags att gå upp med lilla familjen.
Rasmus skulle vara på dagis vid 06.45 o vid 07.00 så började Luciafirandet, det var jätte fint o mysigt.. Alla barnen verkade väldigt nervösa o blyga men det gick bra för alla.

När jag kom hem la jag mig o tänkte sova en stund men kunde inte, så ja gav upp att ens försöka. Gick upp o tog ett bad. Efter det blev det lite städning här hemma.
O självklart vid 10.20 så blev det kaffe o days.

Min dag kommer bli lång idag. Ska åka till jobbet redan vid 14.00 idag o slutar vid 0.30 *fyyy* Få se om jag orkar så länge, är tyvärr sjuk. Men ska testa mig fram i allafall.

Såhär lång vet jag hur min dag blir.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Skriver denna idag o nr 6.

Jaa vad är kärlek för mig?!?
Det är min underbara familj. Dom kan inte vara bättre än vad dom är..
Älskar min lilla familj.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Ärligt talat så har jag inte ätit nåt idag..
Tog lite Te i morse, men inget mer, får inte ner nåt utan att det vänder sig i magen o ska upp igen.

Urk!!

Va ju på julbord igår, kom hem cirka vid 23.30, när jag satte mig i soffan fick jag hur ont i magen som helst. Tänkte inte så mkt på det utan gick upp o la mig runt 01.00!! Då satte det igång så in i bomben, så ja låg o vred o vände på mig fram tills klockan vad 03.00, då beslöt jag mig för att det inte går att somna, utan gick ner o satte mig vid tv:n. Hade så ont så det strålade ut i ryggen på mig, sen vid 05.00 så gick jag upp o tog ett bad o ja va gör man då jo man spyr som en galning.

Så idag hoppas jag att jag kan lägga mig utan några helst problem, men har fortfarande ont i magen o illamående är man med, hoppas det går över tills jag ska lägga mig.
Måste även duscha av hunden idag *illa tvungen*

Nähe nu ska jag lägga mig o vila en stund om magen tillåter det..

Julbordet!!

Ja då va det snart dags för julbordet. Ska bli spännande o se hur de är, har aldrig vart på nåt julbord med jobbet innan. Så nu är jag klar, det ända jag har problem med är va jag ska på mig.. Jeans lr kjol??'
Har även tagit kort på hur man ser ut men som vanlig så har blåtanden fått ben o sprungit långt bort.

Nähe nu ska ja äta nån macka innan så ha de bäst under denna fredagkväll så återkommer jag imon.

Lika?!?

Jo men de måste vi vara lr hur. Vi är ju tvillingar..
Syster är till vänster o jag till höger..


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mamma
Min mamma föddes i värnamo den 8 December, 1951, men flyttade till jkpg nåt år efter.. Har en storebror vid namn Börje.. i 20 års ålder fick hon min storebror Robert med Anders.
När hon va 30 så fick hon Jonas o när hon va 34 så fick hon mig o min tvilllingsyster.
(Jag, min syster o Jonas har samma pappa.)

Pappa

Snor lite av syrrans inlägg till han hahaha, men han e född 1 Oktober 1948 skulle jag tror.. Han är gotlänning i blodet, men föddes i norrköping, men kort där efter så flyttade han o hans familj tillbaka till Gotland.
Han kom till Jkpg år 1970..



Denna text är skriven av min syster..För ja är dålig på att komma ihåg allt..

Båda 2:

Mamma och pappa träffades någon gång under slutet av 1970 talet tror jag som sagt. Dem fick Jonas min bror 1981 och gifte sig när han var 1 år 1982 på sommaren på gotland ute vid klipporna :) 1984 föddes jag och min syster. När vi var mellan 4-6 år så var det struligt hemma så dem skilde sig..

Båda 2 har haft en jobbig ungdom och båda 2 har haft ett jobbigt vuxenliv och de förföljer dem än idag tråkigt nog..





Jag slutar här.. Har grubblat mkt på denna punkt, hmm vad ska ja skriva om mina föräldrar!! Så Systeryster hoppas du inte bli arg för jag snodde ifrån dig, men om ja inte gjort det så hade detta inlägg slutat med 2 meningar hehehe.


Peppa!!

Snart dags att peppa mig själv o åka till jobbet, trots allt sista dagen innan man är lite fri..
Hmm vet bara inte vad jag ska ta med mig o äta på jobbet vid 22.00. Kanske få bli en macka.. Men vad ska man göra för macka då?? Lr om man ska åka in o köpa nåt gått på macken påväg till jobbet, hmm vad får det bli då?? Sallad tror jag.
Har börjat fundera på hur ja ska ha håret imon på julbordet, platta det ska jag såklart göra men nån snygg frisyr är inte det lättaste att komma på. Fundera på att locka några slingor hmm få se.. Behöver färga håret, men har lovat mig själv att inte färga det på ett tag o sen dra slingor *ljusa*
Har även fixat hunden säng, jag löste det på egen hand. Så nu e den ren o i helgen är de dags för fiabus att hoppa i badkaret *HATAR*..Hon står o gnäller o gnyr o fnyser under hela tiden.
Måste iväg o köpa hundschampo för torr hud, för det har hon fått nu när hon fäller som sjutton, asså hon måste ju frysa när hon gå ut så lite päls hon har kvar, ska även åka o köpa ett vintertäcke åt henne imon.
Slipper man allt blask som sätter sig i pälsen när det är blöt ute. Värst är ju magen på henne eftersom hon är långhårig. Hmm tassarna är ju skitjobbiga o få bort all snö. Har trimmat bort allt i mellan o så men de ska banne mig fastna ändå.

Nähe nu ska ja slänga på en kopp kaffe innan jag åker. Så på återseénde.

Drömmen!!

Min dröm är att få en sån här liten (STOR) hund i julklapp, mohahaha men skulle inte tro att det skulle hända hehehe, men man kan la alltid drömma sig bort lr hur?


Mixat!!

Äntligen torsdag!! Snart är det helg, ska bli så skönt. Orkar inte med ännu en dag till på jobbet. Denna vecka ha vart tuff för min del, trött typ varenda dag! Har sovit längre på dagarna, missar ju allt.
Imon är julbordet, o jag har varken ork lr lust att gå, men är illa tvungen till det för jag skrev upp mig på listan. Får la åka ner en stund, sen får man se hur trött jag är m,m.

Måste hitta ett sätt att få hundens säng ren, går ju inte tvätta i maskinen då den är alldeles för stor för det, o handtvätta den finns ju inte i denna värld att jag gör, kommer ju aldrig få den torr, Nåt tips hur man kan få en hundsäng ren?
Hon måste spytt i den. Tommy höll på att svimma igår när han skulle försöka rengöra den, men han är ju äckelmagad, tål inte sånt, så jag få ta det.
Men måste bara veta hur. Jag har torkat av den med tvättmedel typ alla dagar denna veckan o det går bara inte bort. Hjääääääälp mig. Kommer ju inte in i fodret, i värsta fall så är det bara att slänga den o köpa ny, men hunden måste ju ha nåt att ligga på fram tills dess. Vill inte att hon ska få fula liggsår på benen, hon har aldrig haft det för hon har fått fina sängar att ligga på, o hon nöjer sig med dom o går inte o lägger sig på nåt annat, lydiga flickan♥ Så lycklig att hon inte använder våra soffor som sin säng utan att hon håller sig till sin.

Nähe nu är det dags att gå o hämta plutten.

Detta är en text av Rihannas låtar= Man Down

I didn't mean to end his life
I know it wasn't right
I cant even sleep at night
Cant get it off my mind
I need to get out of sight
Before I end up behind bars

What started out as a simple altercation
Turned into a real sticky situation
Me just thinking on the time that im facing
Makes me wanna cry

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebodies son
And I took his heart when
I pulled out that gun

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station

It's a 22
I Call her peggy sue
When she fits right down in my shoes
What do you expect me to do
If you're playing me for a fool
I will lose my cool
And reach for my fire arm

I didn't mean to lay him down
But its too late to turn back now
don't know what I was thinking
Now hes no longer living
So imma bout to leave town

Cause I didn't mean to hurt him
Coulda been somebodies son
And I took his heart when
I pulled out that gun

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down
Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Man Down

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station

Look I never thought i'd do it
Never thought i'd do it
Never thought i'd do it
Oh gosh
What ever happened to me
Ever happened to me
Ever happened to me
Why did I pull the trigger
Pull the trigger pull the trigger BOOM
And end a ni**a end a ni**as life so soon
When mi pull the trigger pull the trigger pull it pon you
Somebody tell me what im gonna what im gonna do

Rum bum bum bum rum bum bum bum rum bum bum bum
Mi say wah man down( A weh mi say)
Rum bum bum bum rum bum bum bumm rum bum bum bum
When mi went downtown

Cause now imma criminal criminal criminal
Oh lord a mercy now I am a criminal
Man Down
Tell the judge please gimme minimal
Run out a town none a dem cah see mi now

Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station
In front of a big ol crowd
Oh Why Oh Why
Oh mama mama mama
I just shot a man down
In central station


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Låter lite lamt men den jag lever med nu är min första kärlek. Visst sjutton har jag väl vart tillsammans med andra innan gubben min, men aldrig har jag känt så för nån som jag känner för Tommy ♥
Vet ej vad ja ska skriva om gubben min, för jag har lovat att lämna honom utanför mitt bloggande.

Jaha nu vet ni vem min första kärlek är..


Barnsligt beteénde!!!

Jo men det kan man ju kalla det.. Bara för du o en till inte är vänner, måste du då vara så barnslig att ta bort mig på fb. Jo det är för du är rädd att jag ska snoka åt henne lr??
Asså du är 25 år gammal o beter dig som du vore 14 år, störst bäst o vackrast!! Men i den stora sanningen så är du enbart löjlig o rädd för att ta dina egna konsekvenser, men du gilla att ge andra skit, men när du själv få det så gömmer du dig o låtsas att du inte vet nåt som händer o sker. Är du nån slags ängel lr?? 

Väx upp nån gång.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jenny Söderberg är mitt fullständiga namn , inga mellan namn här inte. Är född den 13 december 1984 så snart fyller man 26 år.
Har 2 bröder o en tvillingsyster som kom 2 min förre mig det gör la henne till storasyster *kärring* Mohahaha.

Föddes här i jkpg men flyttade till karlskrona i 5 års åldern där ja bodde i nåt år, sen flyttade ja upp till smålands skogar skillingaryd *tofteryd* o efter några år där tillbaka till jkpg o har bott här sedan dess.
Inga planer att flytta!!

Träffade min underbara sambo år o3. Du o jag imot världen hihi ♥ o5o415 föddes våran underbara son Rasmus, dock alldeles förtidigt han kom 1o veckor för tidigt, o vi blev inlagda på sjukhuset i 8 veckor. Det var en jobbig tid men vi tog oss igenom den tillsammans. Älskar er nåt otroligt mkt.
För ungerfär 4 år sedan köpte vi vårt underbara hem som vi håller på att renovera från botten, med fina resultat.

Jobbar o stå i gör man med på Posten logistics AB (Företagspaket) på torsvik. Trivs på jobbet, arbetet är inte det roligaste men arbetskamraterna gör allt.

Hmm det få la vara allt om mig. Är det nåt ja missat så fråga i sånafall.

Utmaningen!!

Lova att försöka så gott ja kan..

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

?!?

Jaha då sitter man här igen.. Vet redigt inte vad jag ska skriva idag. Igår fann jag ingen tid till att skriva här..
Mamma min fyller år idag så STORT GRATTIS!
Har börjat sortera bland mina vänner på FB o börjat ta bort dom jag inte prata med där igenom, känns onördigt att ha en massa man inte prata med där.
Så om folk tror att jag tagit bort dom av en andledning så finns det ingen. Hoppas alla har överseénde med det..

Rip Carolin Jalkstam. VILA I FRID

Syrran har utmanat mig på en grej på hennes blogg, men vet ej om jag orkar skriva allt det hahahha men kan ju göra ett försök så får ni se.
Så det kommer ett nytt inlägg direkt efter detta.. Så tjingeling.

Måndag..

... O tyvärr en ny arbetsvecka på gång!! Hoppas de gå fort.. Vill inte jobba dessa tider mer än vad jag behöver.
Ska bli skönt att bli människa igen. O jobba fram på natten är inget för min del. Sen kommer man komma hem strax efter 22.30  o då kan man lägga sig i tid o komma upp mkt tidigare på morgonen..
Nästa vecka är inget som jag kommer att se fram imot. Speciellt måndagen då ja måste gå upp 06.00 för luciatåget börjar 07.00 på Rasmus dagis. Sen vid 14.00 tiden måste jag åka till jobbet o vara där tills 00.30, usch vilken dag o på min födelsedag o allt..
Bara 7 dagar kvar tills man bli 26 hahaha. Börjar bli till åren mohaha.

Nähe om man skulle fortsätta att fixa här hemma o börja med maten kanske.

På återseénde..

Baka idag igen :)

Men jisses vad dött det är!! Inte en käft inne ju.
Vårt peppakakshus blev jättefint.. Rasmus gjorde det mesta, vi hade jätte rolig medans vi gjorde det.
Idag ska vi baka bullar o mockarutor mmmm..

Hmm nån med nåt middagstips??

Peppakakshus!!

Japp det blir det att bygg o fixa med under dagen, så just nu skickade jag iväg Tommy o Rasmus för att handla hem allt som behövs.. Sen så ska dom iväg o fixa nån dräkt till Rasmus, då det är luciatåg om ungerfär 1 vecka.
Nu kan Rasmus sin text helt utantill. Han ska läsa upp om andra ljuset.
Hmm hur går den nu igen.. När andra ljuset brinner. Är snart lucia här. Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

Woho Mia kom hem igår.. Gillas verkligen.. Så på måndag så bli det kaffepause hos mig..Hon har ju inte sett köket ännu så då får hon chansen o se det.
Man har ju märkt att hon vart borta ifrån jobbet, men under tiden hon vart borta så har man retats med hennes sambo, mohahahha kronprinssensan är hans nya smeknamn mohahaha lr kronis.. TÖNT nääää va taskig du är nu Jenny, skämta skadar la ingen?!?
Jag o Mia är lite såna imot varandra, skojar mkt varanadra men menar inte det vi säger till o om varandra.

Nähe nu ska ja ta ett varv med damsugaren o sen en dusch..

Höres senare o då få ni se bilden på peppakakshuset!! Tjing

Kväller ♥

Min kväll har vart lugn.. Va iväg o handlade *själv* på city gross, hmm skulle inte ha så mkt men hamnade runt 500 lappen i vilket fall som helst, när ja kom hem frågade Tommy va det gick till o ja sa ungerfär 500 kr o han stod bara o stirrade i kylskåpet, hmm för en burk cream frais o grädde o smått o gått? Hahahaha dumsnut, ska nog inte åka o små handla själv på city gross,lite farligt.
Vi fixade till lite familjekvällsmat, o sen var det dags för lilleman att hoppa i säng. Tog ett långt bad *för långt*, o nu ska vi kolla på film, men Tommy tyckte vi skulle boka om vår mini dejt tills imon, för ja e för trött, japp det e jag men ja ska kolla på film med älsklingen..

Så hoppas alla få en fortsatt trevlig kväll.

Mor o son.. ♥


Akuttid!!

Det kan man la få hos veterinären va?!? Då blir det tomt på kortet hehehe. Men va gör man inte för Fiabus!!♥ Att det måste vara så sablans dyrt att gå till veterinären!!


Jaha då har man vart o hämtat Lilleman ♥ på dagis!! Han hade slagit i pannan nåt fruktansvärt *stackarn*. Men som tur är så hindrar inte det honom till att vara ute o leka i pudersnön som faller ner nu.
Jag hade tänkt att sätta igång att städa här hemma om en stund, men måste även skotta ute *usch*, det är trots allt mindre kul.
Sen ska ja ut med hunden. Få gå mindre rundor med henne nu, då hon börja få ont i sin baktass igen. Hon hamnde fel när hon skulle landa efter hoppat upp efter en pinne för 2 år sedan. Så nu lägger hon sig ner i protest o vägrar gå lr så vänder hon sig hem o gny hela vägen ute. Värst är la när man ska torka henne torr om tassen, står o gny o fnyser åt mig. Hon får äta smärstillande under vissa perioder under vintern. Men hon bli värre när ja sitter o tycker synd om henne, då börjar hon hoppa runt på 3 ben hahaha, hon är aldrig sån när Tommy ta henne. Få helt enkelt vara mer bestämd o inte så fjantig med henne, men tycker synd om min lilla tjej.. O nej det finns inget tal om att avliva henne då det inte finns nåt fel på henne i övrigt, det är bara att tassen blir nerkyld ute o då får hon ont.

Här har ni ett kort på min söta tjej.


Underbara Fredag!!

Jaha då var det äntligen fredag *skööööööööööööönt* orka bry sig om jobbet. Men igår fick jag det lugnt i allafall både på mitt pass o på spridningen, tack o lov så kom Tommys kusin Fidde in, så tiden gick ju fortare när man hade nån o snacka med..
Men har så mkt att tänka på, det snurrar på i huvudet o till slut vet jag inte riktigt vad jag ska ta vägen.. Usch måste acceptera läget o försöka gå framåt..

Då hoppar vi ett steg framåt!! Vad ska alla göra i helgen då?!? Vad ska jag själv göra hmmm. Blir att ta det lugnt här hemma.. Baka ska jag göra med lilleman.
Juste har glömt att nämna att Rasmus tappat sin andra tand nu. Stora killen, usch vad tiden går fort! Snart börja han förskoleklassen. Och där snurrar tankarna med, kommer lilleman klara det!! Meeehhhh SKÄRP dig Jenny han klara det. Men kommer alltid vara mammas lilla kille.

Vi ska även iväg i helgen o kolla på nån tapet till datarummet, för det ska vi lr nja Tommy börja renovera efter juletiderna *tack o lov*.
Jag kan la vara med på ett hörn när dom gamla tapeterna ska ner hehe..
Jo jag kan ju säga att jag hjälpte till lite i köket, slipade ner en av köksbänkarna hahahaha, jobbigt värre. Inte min grej redigt. Som Tommy sa - det är bättre om du står för städningen,matlagningen o det övriga i hemmet, så sköter jag all renovering.. Hmmm där kom han undan rejält lr hur. Går inte Jenny med på!!

Nähe nu va inte detta kul längre så ja smitter undan ett tag, ta en dusch innan man hämta lilleman!!
Tjing♥

Besatt!!

Hahaha jag men det kan jag påstå att min son är.. Han är besatt i allt som är elektronik, som tvättmaskin, diskmaskin you name it!
Sen är det så svårt att förstå att man inte kan hålla på med dom, det går sönder till slut o det är ju inte dom billigaste grejerna man har hemma.
Samma visa varje dag efter dagis. O samma sak man hör, få jag göra på låtsas? O samma svar får han dag in o dag ut NEJ! O lika tjurig blir han dag in o dag ut.

Nåt förslag till vad man ska göra??

Härliga torsdag.

.. Är äntligen kommen. Tycker bara att det är fel tid på dygnet, kan den inte vara 0.30 nu så man kan sätta sig i bilen o bara njuta av att det är äntligen helg. Men nixpix så ska det inte vara.
10 långa timmar kvar.. Det är bara att bita i det sura äpplet lr vad sägs?
3 veckor kvar tills jag slipper spridningen *längtar*, det var inget för mig kan jag nog milt påstå..

O så ska det snöa med. Har vi inte fått så det räcker o bli över?? -23 var det i natt när jag åkte hem ifrån jobbet. Tycker lite synd om dom som behöver stå o skrapa sina rutor innan dom får åka hem. Men jag har ju turen att ha moto o kupévärmare, sätta sig i en varm bil är nog det bästa som finns under vintern..

Har nog den mest tjurigaste son i barnarp idag. Allt är fel. Allt ska göras o speciellt allt man inte få göra.
Ska fixa maten strax så han få nåt i lilla magen så kanske han bli på bättre humör.Men stackarn har ju vart vaken sen klockan 05.45 så det är förstårligt att han e som han e.

Varför säljer inte macken julmust för?? Jag vill ju ha julmust, få nöja mig med coca cola då!! Hoppas det finns kvar lussekatter i dag o att dom inte vart i ugnen för länge, dom ska la inte vara bruna utan gula va?!? Hehehe.


Tramp o åter tramp!!

Okay börjar om på nytt här då!! Vart dålig på att blogga ett tag o beslöt mig för att ta bort alla mina inlägg sen tidigare. Så nu är det skärpning som gäller.

Det jag menar med rubriken är la mer att varför folk tror dom är så mkt bättre än alla andra o tror dom har rätten till att trampa på folk.
Jag tror inte jag är bättre än nån annan, o ge folk en chans!
hatar det sättet att se ner på en person, låt dom vara som dom är utan nåt skit snack bakom någons rygg, låt dom se ut som dom vill m,m..
Folk borde ta en titt på sig själva dom är inte perfekta själva.
Bra självkänsla är nåt helt annat o det borde folk ha, men trampa o trycka ner nåns självkänsla är botten.

Jo min syster kommer nog gästblogga här en del! Så forsätt gärna att kika in här..

Skriver lite mer senare under dagen.

(Va tvungen o bara slänga upp ett kort som ja tog igår)



Ny och fräsch blogg

Nya blogginlägg börjar idag. kika in under dagen och kolla om det har kommit upp nåt roligt inlägg

Tjingeling Girls and Boys


RSS 2.0